Sociale Më shumë

KNEZHEVIQ DORËZOI PADI PENALE KUNDËR GJUKANOVIQIT

Prej tvteuta17:22, 14 Mars 2019

Ekipi I avokatëve të kryetarit të  Atllas grupacionit  Dushko Knezheviq I ka dorëzuar sot Prokurorit shtetëror special padinë penale kundër kryetarit të Malit të Zi Millo Gjukanoviq. Gjukanoviq, sipas Atllas grupit, në padi akuzohet për organizator të krimit të organizuar, plani I të cilit sipas tyre,  ishte që të konfiskojë pronën të cilën e posedon Knezheviq në Mal të Zi në tërësi. Përveç Gukanoviqit në padi penale janë përfshirë edhe Radoje Zhugiq, Tanja Teriq, Millan Remikoviq,  Millivoje Katniq, Blazho Jovaniq, Sasha Zejak dhe  Olivera Mihajloviq Elez, është kumtuar nga Atlas grupacioni.

  • 1

    Radio