Sporti Më shumë

Klubi i Taekwondo-së “Ulqini” vazhdon me suksese

Prej tvteuta10:09, 3 Maj 2016

Të shtunën me datë 30.04.2016 në Podgoricë u mbajt turneu ndërkombëtar ” Podgorica open 2016″ në sportin olimpik të Taekwondo-së. Në këtë aktivitet sportiv morrën pjesë rrethë 300 garues nga 8 shtete si, Mali i Zi, Kroacia, Serbia, Shqipëria, Kosova, Senegal, Bosna etj. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit me 12 garues dhe dy referë. Rezultati për garuesit e Ulqinit ishte: Gjithësejt 11 medalje të fituara prej tyre 4 të arta, 1 të argjendit, dhe 6 të bronzit. Me medalje të arta u kurorzuan këto garues me nga dy luftëra të fituara. Ardiana Karamanaga, Amra Dushku, Sara Kraja dhe Edina E’dina Kraja. Me medalje të Argjendit u kurorzua Medina Kanaqi. Ndërsa me medalje të bronzit u kurorzuan, Enes Dushku, Amar Bakalli, Besart Kuqi, Bledar Kasmi, Arta Ismailaga dhe Muhamed Ukoshata. Ndërsa në cilësinë e referit ishte Allmedin Suka dhe Fikret Dushku. Falenderojmë sponsorët për kontributin e dhënë si dhe prindërit e garuesve.

  • 1

    Radio