Sporti Më shumë

Klubi i taekwondo-së Ulqini kthehet me medalje nga dy turne ndërkombëtar

Prej tvteuta10:52, 27 Maj 2019

Gjatë kësaj fundjave klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqit në dy aktivitete sportive. Të shtunën me datë në Tiranë u mbajtë turneu “CHILDREN & CADET SELECT 2019”, ndërsa në Kroaci u mbajt turneu ndërkombëtarë “Karlovac open 2019” ku morrën pjesë 700 garues prej 12 shteteve.

Në Tiranë ekipi i Ulqinit u paraqit me 6 garues, të cilët morën 5 medalje të arta dhe 1 të argjendit. Në rënditjen e përgjithëshme ekipi i Ulqinit fitoi  trofeun e vendit të tretë. Edhe në turneun në Karllovac ekipi Ulqinit u paraqit me 6 garuese, të cilat u kthyen 1 medalje të art, dyë të argjendit dhe 3 të bronzit.

Në Tiranë medaljet e arta i fituan garuesit :
????Enis Kurti, Bledar Kasmi, Amar Bakalli, Arta Ismailaga, Amella Nuti.
Medaljen e argjend e fitoi garuesi:
????Enes Dushku.

Ndërsa në Karllovac ekipi Ulqinit u paraqit me 6 garuese. 
Rezultati: 1 medalje e artë, 2 të argjendit dhe 3 të bronzit.
Medaljen e artë e fitoi garuesja:
???? Sara Kraja.
Kurse në disiplinën e formave medaljet e argjendit i fituan garueset: 
????Hana Tivari dhe Sumeja Bisha.
Medalje bronzi:
????Medina Kanaqeviq, Amra Dushku, Vesa Dervishi.

  • 1

    Radio