Sporti Më shumë

Klubi i Taekwondo-së Ulqini arrin sukses në turneun në Tuz

Prej tvteuta13:28, 6 Dhjetor 2017

Klubi i taekwondo-së Ulqini në garën e fundit të cilën e kishin në Tuz arritën të fitojnë 34 medalje, 17 medalje të arta, 6 të argjendit dhe 11 të bronzit.

Të ftuar në emisionin e mëngjesit “Ditë e re” për të folur mbi suksesin e tyre ishin kryetrajneri Fikret Dushku me garueset Arta Ismailaga, Amella Nuti, Merisa Malokraja, të cilët janë të kënaqur me rezultatet e arritura gjërë më tani dhe paralajmëruan garat e radhës, Kampionatin e Malit të Zi dhe konpeticionin në Sarajevë.

  • 1

    Radio