Sporti Më shumë

Klubi i hendbollit Ulqini 1955 , merr pjesë në turneun në Kosovë

Prej tvteuta16:38, 18 Mars 2017

Klubi i Hendbollit Ulqini 1955  organizoi me sukses turneun i cili u organizua në fillim të marsit për djemtë e lindur pas vitit 2000. Trajneri Mustafa Kollari është i kënaqur për shkak të faktit se djemtë e tij kanë fituar këtë turne, dhe se çdo gjë shkoi siç është planifikuar.

Në fund të muajit klubi i femrave do të udhëtojë për në Kosovë, ku do të marrë pjesë në turneun në Prizren. Menjëherë pas turneut, me 1 prill , klubi nga Ulqini do të mirëpresë ekipet nga Bosnja dhe Hercegovina.

 

  • 1

    Radio