POLITIKA Više

Klub poslanika DPS: Zbog pijeteta prema žrtvama nezapamćene tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na sjednici

Prej tvteuta17:47 16 Avgust 2022

Klub poslanika Demokratske partije socijalista obavještava javnost da zbog pijeteta prema žrtvama tragedije na Cetinju, nećemo uzimati učešće u raspravi na današnjoj sjednici Skupštine.
Naime, po svakoj tački dnevnog reda govoriće po jedan predstavnik Kluba kako bi saopštio politički stav ali nakon toga nećemo raspravljati po navedenim tačkama kako bi izbjegli polemiku i na taj način dali doprinos u prevazilaženju ovog jako teškog momenta i za Prijestonicu i za Crnu Goru.
Vjerujemo da ovo nijesu dani kada je potrebno ulaziti u političke rasprave i podizati tenzije, već je potrebno da kao predstavnici građana pokažemo odgovornost i damo doprinos smirivanju strasti u društvu, prije svega kroz odgovornost za javnu riječ u Skupštini Crne Gore.
Pozivamo i ostale klubove poslanika da odmjerenim ponašanjem zajednički pošaljemo poruku da je društvu potrebno više razumijevanja, tolerancije i dijaloga, kako se više nikada ništa slično ne bi ponovilo.

Klub poslanika DPS Crne Gore

  • 1

    Radio