Aktuale Më shumë

KKSH: Fillon regjistrimi për Maratonën e Pavarsisë Shkodër-Ulqin 2019

Prej tvteuta17:12, 22 Tetor 2019

Për të tetin vit me rradhë, Këshilli Kombëtar i Shqiptarëve në Mal të Zi, në bashkëpunim me Komunën e Ulqinit dhe Bashkinë e  Shkodrës, organizon Maratonën e Pavarësisë Shkodër – Ulqin 2019.

Më 28 nëntor 2019 në ora 09:00, përballë  godinës së Bashkisë së Shkodrës, do të bëhet nisja e maratonistëve, ndërsa caku përfundimtar do të jetë Ulqini, përballë godinës së Komunës.

Siç është bërë tashmë traditë, kremtimi i 28 Nëntorit do të fillojë duke grupuar sportistë pa dallim kombësie, feje apo gjuhe, duke bashkuar shqiptarët e çdo treve dhe duke bashkuar popujt e ndryshëm të trevave të ndryshme. Organizatorët e këtij manifestimi ju ftojnë që edhe ju të bëheni pjesë e kësaj gare,  ku pak rëndësi ka kush del fitues e shumë rëndësi ka fakti që vrapojmë bashkë.

Përveç pjesëmarrjes në vrap, mund të bashkoheni te pika e nisjes përballë Komunës së Ulqinit, për të përkrahur maratonistët.

Të drejtë pjesëmarrjeje ka çdo individ.Regjistrimi ka filluar dhe mund të bëhet online përmes web-faqes http://marathon-ulsh.org/.

Të interesuarit mund të paraqiten edhe përmes emaileveknsh@t-com.me ; kksh.mn@gmail.com .

  • 1

    Radio