Ekonomi Më shumë

KINEZËT NUK DUAN EURO

Prej tvteuta10:42, 7 Maj 2015

Në kontratën për kredinë e ndërtimit të aksit prioritare të autostradës Tivar-Bolari gjatë 6 vjetëve të ardhshme nuk ka rrezik valutor, për ç’gjë është vështirë të vlerësohet raporti  i dollarit me euro gjatë kësaj periudhe , ka kumtuar ministri i financave ,Radoje Zhugiq.  Ai ka shtuar se është çështje diskutabile nëse ekziston njohuri bankare dhe monetare në Mal të Zi e cila do të projektojë se çka do të ndodh me kursin valutor gjatë 6 vjetëve të ardhshme ,kur edhe fillon pagesa e kredisë.

  • 1

    Radio