Sporti Më shumë

KF Otrant-Olimpik  pjesëmarrës në aktivitetin  ‘’Kupa e Pavarësisë 2017’’

Prej tvteuta19:51, 15 Nëntor 2017

KF Otrant-Olimpik me rastin e 105 vjetorit të Shpalljes së Pavarësisë, me ftesë të Federatës Shqiptare të Fudbollit,  do të marrë pjesë në  aktivitetin mbarëkombetarë ‘’Kupa e Pavarësisë 2017’’.  Në këtë aktivitet marrin pjesë 4 ekipe:  KF Tirana, KF Otrant, KF Shkëndija Tetovë dhe KF Besa-Pejë.   Ekipit fitues do ti dorëzohet  ‘’Kupa e Pavarësisë 2017’’, kurse ekipeve pjesëmarrëse do t’u dorëzohen trofe për: Ekipin ‘’ Fair Play’’ dhe ‘’ Lojtarin më të mirë’’.                                                                                                                                                   Ndeshjet do të zhvillohen me datat 28 dhe 29 nëntorë në qytetin e Korrçës.

  • 1

    Radio