Sporti Më shumë

KF Otrant Olimpic pret caktimin e hapesires per fushen e re

Prej tvteuta14:49, 28 Maj 2020

Me 27.05.2020 në hapsirën e Hotel Nobel u mbajtë mbledhja e regullt e këshillit drejtues të klubit të futbollit Otrant Olympic ku përveç bisedimeve reth fillimit të kampionatit dhe organizimeve reth klubit u bisedua dhe pika reth gjetjes së hapsirës për regullimin e fushës,ku nga Kf Otrant Olympic do ti drejtohet iniciativa drejtë komunës së Ulqinit pêr caktimin e hapsirës për regullimin e fushës !!! Ky projekt do të financohet nga federata e futbollit me 80% dhe të tjerat nga komuna Ulqinit, thuhet ne komunikaten per media nga KF Otrant Olimpic.

  • 1

    Radio