Politikë Më shumë

Këshilli Qendror i Forcës së Re Demokratike miratoi listën zgjedhore për zgjedhjet e 30 gushtit

Prej tvteuta18:45, 4 Gusht 2020

Në mbledhjen e Këshillit Qendror të Forcës së Re Demokratike të mbajtur më 4 gusht 2020 u miratua njëzëri lista e deputetëvë për zgjedhjet parlamentare të 30 gushtit. Në Listën shqiptare Genc Nimanbegu – Nikë Gjeloshaj, Forca e Re Demokratike kandidon listën me 34 emra të cilës i paraprinë deputeti i deri tanishëm Genc Nimanbegu. Në listë vijonë emrat e Afërdita Pelingut, Faik Nikës, Ilir Çapunit, Ardijan Mavriqit, Flutra Husiq, Xhevdet Seferi, Arben Llunjit e Armend Millës.

Kjo listë do i bashkangjitet listës së koalicionit të madh shqiptar të cilin përveç Forcës së Re Demokratike e përbëjne Alternativa Shqiptare, Lidhja Demokratike Shqiptare, Unioni i Tuzit dhe Lëvizja Perspektiva.

 

Lista në tërësi

 1. 1. Genci Nimanbegu
 2. Afërdita Pelingu
 3. Faik Nika
 4. Ilir Çapuni
 5. Ardijan Mavriq
 6. Flutra Husiq
 7. Xhevdet Seferi
 8. Arben Llunji
 9. Armend Milla
 10. Shpëtim Maraj
 11. Elvir Zeçeviq
 12. Mirjeta Gjoni
 13. Arbin Çapriq
 14. Mehmed Mila
 15. Nazmir Sula
 16. Adriana Hoxha
 17. Ardit Ceka
 18. Anto Gazivoda
 19. Senad Kollari
 20. Veneranda Gjonaj
 21. Valdet Axhemoviq
 22. Irfan Murati
 23. Minir Karamanaga
 24. Lirije Mollabeqiri
 25. Visar Doda
 26. Leart Gorana
 27. Blerta Kurtoviq
 28. Besart Çobaj
 29. Vildana Llazorja
 30. Granit Ujkashi
 31. Valbona Resulbegoviq
 32. Rinita Osmani
 33. Abdullah Nimanbegoviq

34.Asllan Llunji

 

 

Zyra shtypit – Forca E Re Demokratike

 • 1

  Radio