Sociale Më shumë

Kërkohet moratorium për ndërtimet në Pyllin e Pishave

Prej tvteuta10:35, 25 Maj 2019

Aktivistët e sektorit civil të cilët organizuan protestë për mbrojtjen e Pyllit të Pishave, do ti drejtohen Komunës së Ulqinit me kërkesa të reja, ndër të cilat do të jetë kthimi i gjendjes në këtë lokalitet siç ishte më parë si dhe shqyrtimin e moratoriumit në ndërtime në këtë zonë. Sipas aktivistëve, por edhe qyetarëve që ishin prezent në protestë, situata në Ulqin po përkeqësohet vitet e fundit sa i përket ndërtimeve pa leje, dhe se askush nuk po merr përgjegjësinë për këtë gjendje.

  • 1

    Radio