Sociale Më shumë

Kavçanët nën vëzhgim për rrezikimin e Abazoviqit

Prej tvteuta13:21, 4 Qershor 2021

Pas vlerësimit të shërbimeve të sigurisë se siguria e Zëvendës Kryeministrit Dritan Abazoviq është  e rrezikuar për shkak të arrestimit të anëtarëve të “klanit Kavaç”, Prokuroria Speciale e Shtetit formoi një procedurë për të përcaktuar se kush  është një rrezik për Zëvendës Kryeministrin , Shkruan Dan.

Në mars, Ministria e Brendshme njoftoi se kishte informacione që aktivitetet e planifikuara kishin për qëllim rrezikimin e jetës së Abazoviqit për shkak të arrestimit të “Kavçanit” për shkak të krimeve të rënda.

“Çështja që është formuar është në fazën e hetimit dhe më shumë informacion dhe të dhëna nuk mund të zbulohen në mënyrë që të mbrohen interesat e procedurës,”  ka thënë për gazetën  Dan  Sanja Joviçeviq, prokurore speciale dhe zëdhënëse e Prokurorisë Speciale të Shtetit.

Pas vlerësimit të shërbimeve të sigurisë,  Abazoviqit është përforcuar sigurimi  .

 

  • 1

    Radio