Politikë Më shumë

Katniq: Jap dorëheqjen nëse dështoj

Prej tvteuta16:00, 6 Nëntor 2017

Prokurori Special Milivoje Katniq ka deklaruar se do të japë dorëheqjen nëse Prokuroria në rastin e grushtit të shtetit nuk arrin në nivelin e pritshëm me ligj, dhe se rezultatet e këtij institucioni do të ishin shumë më të mira nëse do të kishin kushte më të mira pune. Ai mohoi kategorikisht se si prokuror mund të keqpërdorë pozitën, pasi sipas tij, kjo nuk është e mundur edhe nëse ai do të dëshironte.

Ai vlerësoi edhe punën e Grupit Special të Prokurorisë, por se numri total i tyre është i vogël pasi përbëhet prej vetëm  20 personave.

  • 1

    Radio