Politikë Më shumë

Kashqelan dhe Axhoviq kandidatë për kryetarë të Cetinës, Tuzit

Prej tvteuta15:57, 23 Shkurt 2018

Partia Demokratike e Socialistëve në mbledhjen e kryesisë ka caktuar edhe kandidatët për kryetarë në komunën e Cetinës dhe atë urbane të Tuzit. Në krye të Cetinës është propozuar Aleksandër Kashqellan, drejtori i kompanisë shtetërore Montenegrobonus, kurse në Tuz Abedin Axhoviq.

Në zgjedhjet e kaluara në këto dy komuna PDS doli si partia më e fortë , por për formimin e pushtetit i duhet përkrahja e Socialdemokratëve , UDSH-së dhe Partisë Boshnjake.

  • 1

    Radio