TURIZËM Više

Karisma predstavila drugi dio investicija u Ulcinju, 96 novih smještajnih jedinica

Prej tvteuta10:21 25 Maj 2019

U turističkom kompleksu Holiday Village Montenegro sinoć je svečano predstavljen drugi dio projekta kompanije „Karisma Hotels Adriatic“, koja je za samo šest mjeseci izgradila potpuno novi hotelski objekat sa 96 novih smještajnih jedinica, dva velika bazena, plažnim barom i drugim dodatnim sadržajima. Direktor Karisma Hotels & Resorts za jugoistočnu Evropu, Nemanja Kostić, kazao je da je sve što je ova kompanija osmislila i poželjela da uradi u Ulcinju i završila, te da će i u narednom periodu biti kormilo elitnog turizma ne samo tokom ljetnjih već i tokom zimskih mjeseci. 
„Obećali smo da ćemo u Ulcinju dovesti turiste iz Zapadne Evrope, da ćemo zaposliti mnogo ljudi iz Ulcinja, a danas sa ponosom stojimo iza svega što smo rekli. U ovoj fazi razvoja investirano je 7 miliona eura, a do sada je investirano oko 23 miliona eura“, kazao je Kostić koji se posebno zahvalio predsjedniku Opštine Ulcinj Ljoru Nrekiću, njegovim saradnicima,“Ulcinjskoj rivijeri“  ali i Vladi Crne Gore i  Ministarstvu turizma. 
Predsjednik Opštine Ljoro Nrekić zahvalio se čelnicima i menadžmentu Karisma Hotels grupe, a posebno jednom od vlasnika Ljubomiru Krstajiću na odabiru Ulcinja kao nove turističke destinacije gdje će uložiti svoja sredstva, čime su najjužniju crnogorsku opštinu ponovo svrstali među najpoželjnije turističke destinacije na zapadnom tržištu. 
Nrekić je istakao važnost zapošljavanja domaće radne snage na čemu u ovoj kompaniji  insistiraju, te je pohvalio i napore „Karisme“ da obučava ulcinjske srednjoškolce za brojne ugostiteljske profile koji deficitarni.

  • 1

    Radio