SPORT Više

Karisma Hotels Adriatic postala sponzor KK Ulcinj

Prej tvteuta17:05 23 Novembar 2018

Hotelska grupa Karisma Hotels Adriatic i hotel „Long Beach“ danas je i zvanično postala sponzor košarkaškog kluba „Ulcinj“ za sezonu 2018/2019. Na press konferenciji u hotelu „Long Beach“ govorili su predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić, predsjednik Upravnog odbora KK Ulcinj Bojan Đakonović, direktor kluba Rizo Hajdarpašić kao i predstavnik Karisme Uroš Milovanović.

Predsjednik Nrekić kazao je da će Opština uvijek podsticati sportska udruženja, a posebno klubove koji ostvaruju sjajne uspjehe na sportskoj sceni, kao što to čini ovaj klub, koji se trenutno nalazi na prvoj poziciji. Predsjednik Upravnog odbora Bojan Đakonović istakao je da je ugovor koji je danas potpisan od velikog značaja za funkcionisanje kluba, a ujedno je pozvao i druge kompanije da podrže klub koji se bori za ulazak u ABA 2 ligu, što bi bio istorijski uspjeh kluba.

„Današnje potpisivanje sponzorskog ugovora je važan dan za košarkaški klub „Ulcinj““, tvrdi direktor Rizo Hajdarpašić.

Karisma Hotels Adriatic je, prema riječima Uroša Milovanovića uvijek tu za lokalnu zajednicu, te je podsjetio i da je politika ove kompanije potenciranje politike zdravog života. Sponzorski ugovor je potpisan za tekuću sezonu,a o visini sponzorstva prisutni nijesu željeli da daju komentar.

U subotu veče ekipa Ulcinja dočekaće ekipu KK „Lovćen“, sa kojom će se, pored nikšićke „Sutjeske“  boriti za prvo mjesto, sa kojeg bi se mogli plasirati u ABA 2 ligu.

  • 1

    Radio