Sociale Më shumë

Kafshët endacake përsëri shkaktare të aksidentëve në rrugët e Shtojit

Prej tvteuta17:00, 30 Janar 2019

Problemi me kafshët shtepiake të paregjistruara në rrugët e Shtojit vazhdon akoma , me këtë dhe rreziku që ato paraqesin për pjesmarrësit në komunikacion. Një aksident i tillë ka ndodhur edhe ditën e sotme por kësaj radhe duket se nuk ka pasur dëme në njerëz .

Në vendngjarje ka mbetur e plagosur vetëm lopa të cilën askush nuk ka ardhur ta marrë dhe që as nuk dihet pronari. Nga Policii Komunale më herët ka pasur aksione për eliminimin e kësaj dukurie por deri tani rezultatet janë minimale.

  • 1

    Radio