Sociale Më shumë

Ka filluar kthimi i azilkërkuesve malazez nga Gjermania

Prej tvteuta09:55, 17 Nëntor 2015

Organizatën ndërkombëtare për migrime gjatë kësaj jave ka filluar në Mal të Zi  kthimin e organizuar të qytetarëve  të cilët kanë marr afatin 8 ditorë që të largohen nga Gjermania , së bashku me  qytetarët e Serbisë  BH dhe të Maqedonisë.

Në kthimin e parë të organizuar në javën e kaluar dy autobus janë nisur nga Hanoveri dhe dy nga Dortmundi me ç rast një autobusë i ka sjell qytetarët malazezë deri në Beranë , njëri ka mbetur në Beograd kurse dy autobus të tjerë i kanë sjellë qytetarët e BH dhe të Maqedonisë në këto dy shtete, ka kumtuar OJQ  Euromost.

  • 1

    Radio