Sociale Më shumë

Jepet alarmi i kuq

Prej tvteuta15:49, 5 Janar 2017

Enti për meteorologji dhe seizmologji ka dhënë alarmin e kuq për sot dhe nesër në gjithë territorin e Malit të Zi për shkak të reshjeve të pritura të dëborës, sidomos në zonat kontinentale dhe veriore.

Nga ndërmarrja Crnogoraput thonë se automjetet e tyre janë në dispozicion për  të ndërhyrë kudë që është e nevojshme, kurse nga Drejtoria e komunikacionit apelojnë tek shofertë që të mos udhëtojnë gjatë natës.

  • 1

    Radio