KULTURA Više

Jelena Boljević u „Summer Vibes“ – „Moja porodica mi je iznad svega, Dejan i ja smo zaljubljeni kao prvog dana“

Prej tvteuta16:58 30 Avgust 2018

Pjevačica Jelena Boljević bila je gošća u emisiji „Summer Vibes“, gdje je govorila o svojoj karijeri, počecima i privatnom životu.

„Kao šesnaestogodišnjakinja sam se bavila folklorom, tako da sam karijeru započela prije dvadeset godina. Preselivši se u Crnu Goru, gdje sam upoznala svog supruga Dejana odlučila sam da ovdje gradim svoju karijeru, i do sada ne mogu da se žalim“, kaže Jelena, koja sa suprugom Dejanom ima dvoje djece.

„Oni su mi sve na svijetu. Čini mi se  da bih se svega odrekla zarad sreće moje porodice. Džabe sve pare ovog svijeta ako vaša porodica nije srećna. Nikada ne bih uradila nešto zbog čega bi se neko stidio, nisam takva osoba. Bilo je par ponuda da uđem i u rijaliti programe, ali ja sam im kazala da bih u te programe ušla samo da pjevam. Ništa drugo. To nije za mene“.

Jelena kaže da se u Crnoj Gori i Zeti osjeća kao svoja na svome.

„Ovdje sam već dugo i stekla sam brojne prijatelje, kolege i sa svima sam veoma korektna. Ako ste svi korektni u svom poslu, i drugi će vas cijeniti i poštovati. Ja sam kao jako mlada pjevala u jednom restoranu u Dobrim Vodama, i moram da priznam da svi ljudi od Ulcinja do Bara imaju smisla da prepoznaju dobrog pjevača i muziku. Oni su me uvijek dočekali fantastično“, tvrdi Jelena.

  • 1

    Radio