SliderMN Više

Jedanaest mladih sa smetnjama u razvoju iz Tuzle besplatno odmaralo u Ulcinju

Prej tvteuta13:47 22 Septembar 2023

Jedanaest članova  Udruženja roditelja djece i osoba sa smetnjama u razvoju „Hrabro srce“iz Tuzle, drugu godinu zaredom svoj odmor provodi u Ulcinju. Ovdje su ih dočekali naši sugrađani i privrednici, koji su i ove godine, za jedanaest hrabrih mladića i djevojaka ustupili svoje smještajne kapacitete i izašli im u susret, kako bi svoj odmor proveli što ljepše.

Predsjednica Udruženja “Ljubav za ljubav” i istaknuta borkinja za prava djece i omladine sa smetnjama u razvoju, Sara Bero, ne krije zadovoljstvo što su se pozivu za gostoprimstvo i podršku odazvali i Ulcinjani, porodice Nikezić i Fici iz Ulcinja, ali i Opština Ulcinj.

sa prijema u Opštini Ulcinj

Bero je pozvala i druge privrednike i građane da slijede primjer naših sugrađana, te da svojim i malim doprinosom nekome mogu uljepšati i odmor i boravak u našem gradu, koji djeci ovog udruženja puno znači.

Članovi Udruženja iz Tuzle  uživali su na moru, iskusili su i avanturu na vodi, a plan je da se do godine, kako djeca iz Tuzle, tako i iz drugih gradova i udruženja, u Ulcinju osjećaju još ljepše i bolje. To vjeruju da će u Opštini Ulcinj ostvariti, tvrdi menadžerka Ivana Karađinović. Karađinovićeva je kazala da vjeruju da će ovakvih grupa i priča biti i u toku naredne godine, a upravo su tokom prethodne sedmice članovi udruženja sa svojim roditeljima imali prijem u zgradi opštine.

  • 1

    Radio