Sociale Më shumë

Janë kthyer 1079 armë zjarri

Prej tvteuta22:11, 14 Qershor 2016

Prej hyrjes në fuqi të Ligjit për armë zjarri në mars të vitit të kaluar, qytetarët e Malit të Zi kanë dorëzuar 1079 armë zjarri, kurse 1043 të tjera janë legalizuar, ka njoftuar Ministri i Punëve të Mbrendshme Goran Danilloviq. Ai u bëri thirrje qytetarëve të cilët kanë në pronësi armë ilegale që të shfrytëzojnë  mundësitë ligjore dhe ti dorëzojnë ato . Shefja e UNDP-së në Mal të Zi, Flora Mekluni tha se numri i armëve të dorëzuara tregon për ndergjëgjësimin e qytetarëve për rrezikshmërinë e posedimit t ëarmëve ilegale.

  • 1

    Radio