Sociale Më shumë

IP “Solidariteti” promovoi punën e vet me fushatën “Do të shkëlqej në çerdhe”

Prej tvteuta12:52, 15 Qershor 2019

Me parullën “Do të shkëlqej në çerdhe”, institucioni publik “Solidariteti” bëri promovimin e punës dhe aktiviteteve në praninë e vizitorëve të shumtë në solemnitetin e përgatitur nga punënjësit e këtij institucioni. Në platonë e Qendrës Tregtare Cungu, u mbajt një festim modest i cili kishte për qëllim promovimin e punës së këtij institucioni, kurse drejtoresha Vera Kostiq, siguroi të pranishmit se çerdhja është modeli më i mirë i edukimit dhe shoqërimit të fëmijëve para fillimit të shkollës.

  • 1

    Radio