Kulturë Më shumë

Instituti “IDEA” organizon diskutim mbi tolerancën ndërfetare

Prej tvteuta09:50, 30 Nëntor 2017

Ditën  e shtunë me 2 dhjetor, Instituti IDEA do të organizojë mbrëmje me temën “Ta ruajmë harmoninë ndërfetare” . Në mbrëmje do të marrin pjesë panelistët prof.dr. Xhabir Hamiti nga Kosova, Sinisha Smiljiq, prifti i kishës ortodokse në Ulqin, famullitari Dom Simon Filipaj, imami Rexhep Ef. Lika dhe kryeimami Ali Ef. Bardhi.

Mbrëmja mbahet në Galerinë e Arteve të Qendrës për Kulturë , me fillim në orën 19.30.

 

  • 1

    Radio