Sociale Më shumë

Incident i ri me flamurin shqiptar. Policia arreston banorin e Tuzit

Prej tvteuta10:38, 5 Dhjetor 2018

Policia e Malit të Zi, pas publikimit në portalin “Vijesti” të valvitjes së flamurit shqiptar në një shtëpi në Tuz, ka ndaluar banorin e këtij qyteti Emin Beqoviq, 36 vjeç. Sipas njoftimeve nga policia, Beqoviq është hetuar në polici dhe më pas i është dorëzuar gjykatës. Ky është incidenti i radhës me ndalimin e shqiptarëve për shfaqjen e flamurit kombëtar , pasi kjo nuk ndodh  në rastet e flamujve të shteteve të tjera, të cilët mund të shihen lirshëm , sidomos në objektet turistike.

  • 1

    Radio