AKTUELNO Više

IMA NAS: Peticiju potpisalo preko 15.000 građana, svi na protest u četvrtak

Prej tvteuta16:18 16 Novembar 2022

Peticija koju je pokrenuo Pokret IMA NAS, koja ima za cilj održavanje vanrednih parlamentarnih izbora, potpisalo je preko 15.000 građanki i građana, saopšteno je iz tog pokreta.

“Veliki broj zainteresovanih građana iz dana u dan daju podršku našem Pokretu i ovaj broj potpisanih peticija u narednim danima biće još veći jer građani žele da se konačno Crna Gora pomjeri sa mrtve tačke na kojoj se nalazi posljednje dvije godine, žele skraćenje mandata aktuelnog saziva Skupštine i da kroz raspisivanje vanrednih parlementarnih izbora dobijemo državno odgovornu Vladu koja će štiti interese države i raditi u korist građana”, navode iz Pokreta.

Navode da ovakav odziv građana predstavlja potvrdu ispravnosti njihove borbe kroz zahtjeve koje su iznijeli i od kojih ne odustaju.

“Zato, u četvrtak 17. novembra u 20 h na platou ispred Skupštine Crne Gore da obranimo građansku, demokratsku, evropsku Crnu Goru, da Crna Gora konačno prodiše punim plućima, da im jasno i glasno poručimo da se nećemo pomjeriti ni milimetar dok se naši zahtjevi ne ispune i dok ne izvučemu Crnu Goru iz kandži u kojima je drži ova pogubna Vlada sa tehničkim premijerom na njenom čelu. Budi dio rješenja, izađi i sačuvajmo Crnu Goru za dobrobit naših budućih generacija i zahvalnosti našim precima koji su se borili za nju kroz istoriju! Naša generacija ima šansu da ispiše novu istoriju Crne Gore. Budi i TI dio nje”, zaključuju u Pokretu IMA NAS.

  • 1

    Radio