AKTUELNO Više

Ima napretka u istrazi teškog ubistva u Baru; policija moli građane da jave ukoliko prepoznaju lice sa fotografije

Prej tvteuta10:00 1 Avgust 2017

 

 Službenici Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Bar, zajedno sa službenicima Sektora kriminalističke policije su, intenzivnim radom na rasvjetljavanju krivičnog djela teško ubistvo, počinjenog na štetu Igora Mitrovića, postigli određene napretke.

 

Naime, policijski službenici su, u koordinaciji i po nalogu tužilaštva, preduzeli određene mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog događaja, kojim su došli do fotografije na kojoj je  jedno za sada nepoznato muško lice.

Postoje sumnje da je ovo lice, na čijem identifikovanju preduzimamo intenzivne aktivnosti, izvršilo krivično djelo teško ubistvo na štetu Igora Mitrovića.

Teško ubistvo na štetu Igora Mitrovića se dogodilo, podsjećamo, 18.07.2017. godine oko 10,10 časova kada  je za sada nepoznato lice prišlo vozilu u kojem se nalazio Igor Mitrović i u njegovom pravcu ispalilo više hitaca iz vatrenog oružja od kojih je Igor Mitrović preminuo. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je na licu mjesta izvršio uviđaj zajedno sa policijskim službenicima.

Policijski službenici, u koordinaciji i po nalogu nadležnog tužioca, preduzimaju mjere i radnje na identifikovanju pomenutog lica koje se nalazi na fotografiji, a čija fotografija se nalaze u prilogu, kao i utvrđivanju svih činjenica u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja.

Ukoliko neko od građana zna lice ili prepozna ovo lice sa fotografije molimo da pozove na neki od brojeva: 067/184-842; 030/312-168 ili na besplatni policijski broj 122 i to saopšti policiji. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno.

 

TIM ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

  • 1

    Radio