Rajoni/Bota Më shumë

Idris Elba dhe gruaja e tij, ndjehen më mire pasi rezultuan pozitivë me COVID-19

Prej tvteuta13:34, 4 Prill 2020

Idris Elba ka njoftuar se ai dhe bashkëshortja e tij Sabrina, kanë kaluar periudhën e izolimit dhe ndjehen më mire .

Aktori ka bërë te ditur ne llogarinë e tij në Twitter lajmin për fansat se ai dhe partnerja e tij janë ‘duke u ndjerë më mirë’, duke u shëruar.

Kur Idris dhe gruaja e tij , Sabrina Dhowre Elba moren vesh se rezultuan pozitiv ndodhëshin Meksikën e Re për shkak të xhirimeve të filmit të ri, që Idris po zhvillon.
Ai u shpreh se kishin ngecur sepse nuk mund të merrnin një fluturim për në shtëpinë e tyre, në Britaninë e Madhe.

 “Çkemi njerëz. Unë vetëm dëshiroja të ju tregojë më shumë rreth shëndetit tonë. Ne të dy jemi më mirë, nuk kemi më simptoma”, ka thënë ai , pasi situate u përmirsua.

“Ne kemi kaluar periudhën e karantinës, por kemi ngecur .
Ne nuk mund të marrim një fluturim dhe për këtë duhet të qëndrojmë akoma këtu, por pavarësisht kësaj ne jemi mirë dhe jemi shumë falënderues që më e keqja nga kjo ka kaluar”.

Idris Elba ka njoftuar se ai dhe bashkëshortja e tij Sabrina, kanë kaluar periudhën e izolimit dhe ndjehen më mire .

Aktori ka bërë te ditur ne llogarinë e tij në Twitter lajmin për fansat se ai dhe partnerja e tij janë ‘duke u ndjerë më mirë’, duke u shëruar.

Kur Idris dhe gruaja e tij , Sabrina Dhowre Elba moren vesh se rezultuan pozitiv ndodhëshin Meksikën e Re për shkak të xhirimeve të filmit të ri, që Idris po zhvillon.
Ai u shpreh se kishin ngecur sepse nuk mund të merrnin një fluturim për në shtëpinë e tyre, në Britaninë e Madhe.

 “Çkemi njerëz. Unë vetëm dëshiroja të ju tregojë më shumë rreth shëndetit tonë. Ne të dy jemi më mirë, nuk kemi më simptoma”, ka thënë ai , pasi situate u përmirsua.

“Ne kemi kaluar periudhën e karantinës, por kemi ngecur .
Ne nuk mund të marrim një fluturim dhe për këtë duhet të qëndrojmë akoma këtu, por pavarësisht kësaj ne jemi mirë dhe jemi shumë falënderues që më e keqja nga kjo ka kaluar”.

Perndryshe aktori lajmin se ishte i ekspozuar ndaj sëmundjes vdekjeprurëse e dha më 4 mars.

  • 1

    Radio