Sociale Më shumë

Ide jo të mira

Prej tvteuta11:31, 3 Mars 2015

Idetë për organizimin e protestave  ose për bojkotimin e parlamentit nuk janë ide të mira, sepse  ka zgjidhje edhe më të mira   për dërgimin e pushtetit në opozitë , ka vlerësuar drejtorja e përgjithshme  e Qendrës për arsimimin qytetar Dalibora Ulareviq.

Ajo ka theksuar se këto ide  janë mjete legjitime të luftës politike  , por  që ato të kenë suksese politike  duhet prezantuar koordinata  të gjëra dhe të menduara mirë , organizime të mira partiake  me qëllime dhe lera të qarta  me qëllim të fitimit të mbështetjes së  bashkësisë së gjerë të brendshme dhe asaj ndërkombëtare ka theksuar Ulareviq,  për agjencinë MINA.

  • 1

    Radio