Aktuale Më shumë

Ibrahimoviq: “Ju uroj ramjen e qeverise dhe hapin e pare drejte demokracise”

Prej tvteuta17:12, 4 Shkurt 2022

Deputeti i Partisë Boshnjake, Ervin Ibrahimoviq gjate diskutimit ne seancen e sotme per shkarkimin e qeverise, tha se qytetarët në 14 muajt e fundit kishin frikë nga rikthimi i qeverisë së kaluar dhe vlerësoi se qeveria e kaluar nuk ishte më e keqe se kjo. “Nuk ka më aventurizëm, nuk ka më lojë me qytetarët e Malit të Zi, edhe shume kanë duruar. Demokracia do të fitojë sot,” tha Ibrahimoviq, duke shtuar se sot eshte dite e mire per demokracine. “Ju uroj ramjen e qeverise dhe hapin e pare drejte demokracise”, perfundoi Ibrahimoviq.

  • 1

    Radio