Ekonomi Më shumë

HUMBJE PËR SHKAK TË PUNËSIMEVE JOLEGALE

Prej tvteuta17:18, 14 Mars 2019

Shteti është në humbje të konsiderueshme të të ardhurave, për shkak të angazhimit jolegal të një numri të madh të të punësuarëve, është vlerësuar sot në mbledhjen e Qeverisë së Malit të Zi.

Kjo është konstatuar gjatë séances së sotme ku janë shqyrtuar një numër I madh I lejeve për punësimin e të huajve.

“Në  ndërtimtari të mëdha është I angazhuar një numër I madh I të punësuarve jolegal dhe me këtë shteti është në humbje të madhe financiare. Në të ardhmen ky do të jetë prioritet I Komisionit për luftë kundër tregut të zi, shërbimeve  të inspekcionit dhe organeve për implementimin e Ligjit, është kumtuar nga kabineti qeveritarë.

  • 1

    Radio