Sociale Më shumë

Hrapoviq: Do të kthejmë besimin në shëndetësi

Prej tvteuta19:58, 3 Janar 2017

Forcimin e besimit në kujdesin shëndetësor, ngritjen e cilësisë, sigurinë e pacientit, edukimin dhe trajnimin e mjekëve dhe infermierëve, përmirësimin e standardeve të të punësuarve,  kjo është pjesë e prioriteteve  që vehtes dhe  ekipit të  tij ia ka  vendosur  ministri  i  ri i shëndetësisë , Kenan Hrapoviq.

Ai tha se  do të kujdeset që tregu I medikamenteve të furnizohet në mënyrë të vazhdueshme.

“Edhe pse sistemi shëndetësor i Malit të Zi”  ka vuajtje kronike “nga mungesa e parave dhe investimeve,  Ministria e Shëndetësisë përmbush rolin e saj  dhe arrin të sigurojë mbrojtje shëndetësore cilësore “, ka thënë Hrapović.

 

  • 1

    Radio