Sociale Më shumë

Hoti : Zhvillimi i mësimit klasik nuk ka të zëvëndësuar

Prej tvteuta21:10, 9 Tetor 2020

Televizioni Teuta është i angazhuar në regjistrimin dhe transmetimin e lëndëve mësimore për nxënësit të cilët ndjekin mësimin nga distanca. Kjo mënyrë e zhvillimit të mësimit mbartë më vete vëshitrësi në procesin mësimorë, por gjithesi bënë të mundur që nxënësit të mos shkëputën nga mësmet dhe me aq sa është mundësija të arrihet më e mira. Profesori i gjuhës dhe letërsisë në Gjimnazin Publik Vëlazërim Bashkim Islam Hoti tha për Televizionin Teuta që kësaj rradhe në zhvillimin e proceit mësimorë Ministria e Arsimit ka sjellur edhe disa risi duke qënë se mësimi po zhvillohet në mënyrë të kombinuar në mes asaj klasike dhe platformës online.Padyshim që mësimi klasik nuk ka të zëvëndësuar shton Hoti. Ndërsa porosia e tij për nxënësit është që të jenë aktiv në përcjelljën e mësimeve online por gjithashtu të praktikojnë mësimin autodidakt.

Në varësi të situatë epidemilogjike në vend do të vendoset se si do të vijojë procesi mësimorë në periudhën e ardhshme.

  • 1

    Radio