SliderMN Više

Hodžić:“ Nekulturno i nevaspitano da se broje krvna zrnca, kukala nam majka ako su nam to promoteri turizma“

Prej tvteuta09:08 20 Jul 2023

Nakon subotnjeg protesta koji se održao na Maloj plaži, a koji je za cilj imao ukazivanje javnosti na problem buke sa istog lokaliteta, redakciji se u otvorenom pismu obratio jedan od organizatora protesta Fuad Hodžić, koji se obratio jednom od vlasnika lokala nakon što ga je, kako kaže, isti „prebrojava krvna zrnca  po nacionalnoj osobi“.

„Poštovana redakcijo, sa zakašnjenjem sam odgledao Vaš prilog sa građanskog protesta od 15.07.2023.god. na Pristanu i pošto sam od strane osobe u žutoj majici (ime i prezime poznati redakciji) direktno pomenut i prozvan kao organizator protesta, dozvolite mi da dam kratak osvrt na emitovani prilog. Kao prvo, pomenuta osoba se drznula da meni, mojoj porodici i nekim prisutnima na skupu prebrojava krvna zrnca po nacionalnoj pripadnosti što je odraz jedne elementarne nekulture i nevaspitanja.
   Kao drugo, njegove nebulozne izjave citiram „da je skup politički motivisan i nacionalno obojen“ mene, kao bivšeg profesora, ne iznenađuju jer se od takve intelektualne gromade ne može ništa bolje niti pametnije čuti. Može samo gore. Njemu se politika očigledno i razumljivo pričinjava i kad spava jer je svoju kvazi karijeru gradio na zanimanju „patriota bez pokrića“. A da nije partitokratije tj.partijskog zapošljavanja on bi i dalje uspješno nadređenima donosio burek i tikete sportske kladionice.
   Ako se taj, po sopstvenoj izjavi, kandidovao da će biti veliki promoter ulcinjskog turizma, moj komentar je kratak : kukala nam majka.
   A za građane Ulcinja poruka : ako je problem buke zaista samo za 2-3 porodice, među kojima sam i ja, onda smatrajte da je problem riješen. Mi ćemo se nekako i snaći a vama sretno uživanje na vašaru sa bukom na albanskom, crnogorskom, engleskom…birajte. Mi vam nećemo kvariti zadovoljstvo.“

Hodžić Fuad, dipl.el.ing., jedan od organizatora protesta

  • 1

    Radio