POLITIKA Više

HODŽIĆ: “DOSTA JE JEDNIH TE ISTIH LICA KOJA OPSTAJU NA POLITIČKOJ SCENI ULCINJA”

Prej tvteuta15:39 2 Februar 2018

Cilj Socijaldemokrata i mene lično je bolji i prosperitetniji Ulcinj u boljoj i prosperitetnijoj Crnoj Gori. Do tog cilja nije lako doći, ali ako se na pravi način, posvećenošću i zajedničkim radom usresredimo na naš grad i našu državu, onda je taj cilj itekako dostižan.

Proteklih dana Ulcinjanke i Ulcinjani su bili u prilici da se upoznaju sa našim izbornim programom, u kom ne pričamo o fantomskim milionskim investicijama, ne nudimo kule i gradove, već rješenja onih problema sa kojima se naši sugrađani svakodnevno suočavaju, poput slabe pripreme turističke sezone, nedovoljnog broja parking mjesta, nečistoće, neprečišćavanja fekalnih i otpadnih voda i slično. Takođe, predvidjeli smo set mjera za unaprjeđenje osnovne privredne grane u Ulcinju – turizma, zatim plan za sanaciju poljoprivredne djelatnosti i dodatno unaprjeđenje obrazovanja.

Socijaldemokrate su relativno nov politički subjekt u Ulcinju, ali sa dubokim, istinskim socijaldemokratskim korijenima. Glavna snaga ulcinjskih Socijaldemokrata su mladi, neukaljani ljudi. Socijaldemokrate ostavljaju značajan prostor mladima, a to dokazuje i činjenica da se na našoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Ulcinj”, nalazi 60% mladih, obrazovanih i perspektivnih ljudi, koje karakteriše odgovornost, agilnost i inovativnost, kao i istinska želja da aktivno učestvuju u procesu donošenja odluka i kreiranja politika od značaja za razvoj našeg grada.

Vjerujem da je svim našim sugrađanima dosta jednih te istih lica koja opstaju na političkoj sceni našeg grada.

Zato ovog puta glasajte za one koji ostvaruju konstantan rast, čijoj politici građani evidentno ukazuju sve veće povjerenje i koji će sigurno biti važan faktor buduće lokalne vlast u Ulcinju nakon 4. februara.

Mi želimo da živimo u ovom gradu, da ga razvijamo i dosljedno čuvamo. Mi smo vaš prvi i jedini pravi izbor. Ubijeđen sam da ćete to prepoznati, ukazati nam povjerenje i u nedjelju zaokružiti broj 1. Dosljedno za Ulcinj!

Ćazim Hodžić, nosilac liste “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Ulcinj”

  • 1

    Radio