Rajoni/Bota Më shumë

HARMONIA FETARE

Prej tvteuta11:17, 13 Qershor 2015

Presidenti i Shqipërisë Bujar Nishani, në takimin e 20-të ndërkombëtar të Berlinit, ku  ishin të pranishëm politikanë nga 50 shtete të botës, përfshirë Shqipërinë dhe vendet e Ballkanit Perëndimor,përmendi vlerat e përbashkëta morale e shoqërore si dhe në promovimin e harmonisë fetare në Shqipëri.Nishani permendi rolin dhe kontributin e Shqipërisë në rajonin e Ballkanit Perëndimor.“Shqipëria është një vend i vogël për nga përmasat e saj gjeografike, por ka në themel të saj një shoqëri multifetare.

  • 1

    Radio