Sociale Më shumë

Hapja e sezonit të gjuetisë shtyhet për në fillim të shtatorit

Prej tvteuta10:35, 2 Gusht 2019

N.P për ruajtjen dhe kultivimin e egërsirave “Ulqini”, lajmëron të gjithë gjuetarët dhe qytetarët, se në marrveshje me Organizaten Turistike të Ulqinit, kanë marrë vendim që për shkak të sezonit turistik dhe me qëllim që të mos arrihet deri tek shqetësimi i turistave ,hapja e sezonit te gjuetisë te shtyhet deri në fillim të muajit shtator. Nga kjo ndërmarrje apelojnë tek të gjithë gjuetarët që të respektojnë dhe ta mirkuptojnë këtë vendim deri në hapjen e sezonit të gjuetisë dhe të sigurojnë lejet për sezonin 2019/2020.

  • 1

    Radio