Kulturë Më shumë

Hapet zyrtarisht ‘Skena Verore – Ulqin 2022’.

Prej tvteuta09:02, 9 Korrik 2022

Të martën, më 5 korrik, u hape zyrtarisht ‘Skena Verore – Ulqin 2022’.

Hapja e këtij festivali u bë në Molen e Madhe, nën bedenet e Kalasë,.

‘Skena Verore – Ulqin 2022’ sivjet mbahet për të 35-tën herë me radhë.

Skena Verore e Ulqinit është ngjarja më e rëndësishme kulturore në komunën e Ulqinit, e cila organizohet që nga viti 1988.

Në natën e parë u shfaq trupa e baletit Kombëtar i Kosovës , si dhe kuarteti me sopranon  Gjylie Pelingu hoxha

Skena verore është një manifestim i rëndësisë kombëtare dhe rajonale, manifestimi i vetëm dygjuhësor i këtij lloji në Mal të Zi.

  • 1

    Radio