SliderMN Više

Hajdarpašić: „Svaki početak je težak, bez cilja i dobre ekipe nema uspjeha“

Prej tvteuta13:12 29 April 2023

Kompanija „SARS“ uspjela je da za deset godina od osnivanja unaprijedi svoje poslovanje i da kupcima a prije svega Ulcinjanima bude uvijek na usluzi. Vlasnik kompanije HB Com Rizo Hajdarpašić za Televiziju Teuta otkrio je kako su izgledali počeci osnivanja kompanije, koja danas broji 45 stalno zaposlenih.

„Prvenstvena djelatnost nam je bila telekomunikacija, a zvanično smo trgovinom počeli da se bavimo na današnji dan prije deset godina. Počeli smo sa jednim supermarketom, bilježimo sve bolje i bolje rezultate, a s obzirom na iskustvo u veleprodaji, usredsredili smo se na trgovinu i otvarali objekat za objektom. Osnovali smo lokalni trgovinski lanac koji uspješno posluje već deset godina i zapošljava 45 ljudi“, kazao je Hajdarpašić.

On je kazao da ima dosta razloga za slavlje, jer kad se počne od nule i napravi dobar rezultat u malom mjestu od dvadeset hiljada ljudi, i kada brend postaje prepoznatljiv širom Crne Gore to je prvi i osnov za radost i želju za daljim radom i širenjem posla.

„Mislim da su ljudi koje zapošljavamo zadovoljni uslovima za rad, u turbulentnim uslovima plate ne kasne, svega je bilo ali radnici to nikad nijesu osjetili“, dodaje Hajdarpašić, koji smatra da je svaki početak težak, ali da je potrebna vizija i cilj.

Poslušajte između ostalog i kako Hajdarpašić komentariše i posljednje izazove u sektoru trgovine, da li je on lično za ukidanje neradne nedjelje, kao i da li nas očekuje promjena cijena prehrambenih proizvoda u susret sezoni.

 

  • 1

    Radio