Aktuale Më shumë

Hajdari: Ruani qetësinë në rastet emërgjente (VIDEO)

Prej tvteuta14:39, 15 Mars 2023

Roli i mjekut të emërgjencës, rastet më delikate dhe trajtimi i pacientëve emërgjent ishte tema e emisionit të mëngjesit “Ditë e Re”. Mjeku Valdrin Hajdari foli për rastet më kritike, por edhe si duhet vepruar në raste të këtilla.

“Ruani qetsinë si fillim kur jeni prezent në ndonjë rast të vështirë, telefononi ekipin e emërgjencës dhe jepni ndihmën e parë nëse e zotoni” thotë Hajdari.

  • 1

    Radio