TURIZAM @sr Više

Hadžibeti: „Preko hiljadu i po gostiju boravilo za novogodišnje praznike, koncert Indire Levak odgođen za Dane turizma“

Prej tvteuta15:31 3 Januar 2018

Gostujući u jutarnjem programu televizije Teuta, direktor Turističke organizacije Ulcinja Fuad Hadžibeti kazao je da je zadovoljan reakcijom javnosti i građana na manifestacije i program koji je upriličen u našem gradu tokom novogodišnjih praznika.
„Vidno je da su naši sugrađani oduševljeni kako je grad osvijetljen i ukrašen, i moram priznati da iza toga stoji veliki trud i rad nekoliko mladih ljudi iz našeg grada“, kazao je Hadžibeti.
Zvanični podaci TO pokazuju da je tokom novogodišnjih praznika i dana koji su prethodili Novoj godini, u našem gradu boravilo hiljadu i po turista, dok se procjenjuje da je gostiju bilo u većem broju.
„Prva noć dočeka protekla je u najboljem redu, i sav program je realizovan u potpunosti, dok je spektakl večeri bio predivni vatromet sa zidina Starog grada. Zbog loših vremenskih uslova, nažalost, nijesmo uspjeli da privedemo kraju program koji je organizovan druge večeri, te će nekadašnji vokal hrvatske grupe Colonia, Indira Levak gostovati na manifestaciji „Dani turizma“ „, dodaje Hadžibeti.
Predstavnici Turističke organizacije 8. januara odlaze na Sajam u Beču, gdje će biti dio delegacije Nacionalne turističke organizacije. Svečano otvaranje vidikovca na brdu Mavrijan zakazano je za 20. januar.

  • 1

    Radio