Politikë Më shumë

Hadixhe Gjoni: Apel qytetareve-Rrini ne shtepi(video)

Prej tvteuta16:05, 25 Mars 2020

Nenkryetarja e Komunes se Ulqinit Hadixhe Gjoni  lidhur me situaten e krijuar nga Korona virusi I eshte drejtuar qytetareve me video mesazh ku nder te tjera thekson se  Uqini, Mali I ZI, Regjioni, Evropa dhe Bota po perballet me te njejtin  armik, e ai eshte korona  virusi .

“Ne si pushtet, Instituti per shendet public, Qeveria  e Malit te Zi dhe institucionet shendetesore perpiqen ne menyre maksimale qe pasojat e tija te jene sa me te vogla dhe sherbimet ndaj qytetareve te jene sa me efikase. Mirepo ne kete lufte duhet partneritet, e ai partneritet thote te nderojme me plote ndergjegje, te nderjme 100 perqind  te gjitha udhezimet , te gjitha ato te cilat na thone te rrime te shtepia,  dhe une besoj se ky udhezim do te nderohet dhe me ne fund do te dalim te gjithe fitues nga kjo beteje”, deklaroi nenkryetarja Gjoni.

  • 1

    Radio