Aktuale Më shumë

“Goditjet ndaj mafies i jepen vazhdimisht”

Prej tvteuta13:11, 17 Shtator 2023

Aksioni efektiv i Administratës Policore (UP) ndaloi hyrjen e gjysmë ton drogë në Mal të Zi, tha ministri i Punëve të Brendshme (MPB) Filip Axhiq, në platformën X.

Ai theksoi se pavarësisht mungesës së forcave policore, paqëndrueshmërisë politike dhe sulmeve të përditshme ndaj sektorit të sigurisë, “goditjet ndaj mafies po i jepen vazhdimisht”.

Zyrtarët e Drejtorisë së të Hyrave dhe Doganave (UPC) në vendkalimin kufitar Bozhaj kanë parandaluar kontrabandimin e rreth 500 kilogramëve skunk, njoftoi Drejtoria e të hyrave dhe doganave.

  • 1

    Radio