POLITIKA Više

Glumci oduševljeni Ada Bojanom

Prej tvteuta16:32 17 Septembar 2016

Ekipa koju smo zatekli na snimanju filma „Biser Bojane“ vrijedno radi prema rasporedu. Od mnogih poznatih imena koja će se naći u filmu je i poznati glumac Enver Petrovci, kome je Ulcinj kako kaže – oduvijek pri srcu.

„Ja se duboko nadam da će ovaj film da bude sjajan, ne samo zbog scenarija koji je dobar već i zbog činjenice da u filmu ima raznih profila isprepletenih kroz radnju. Ovdje će crnogorci, srbi, albanci i bošnjaci biti zajedno i posebno se radujem što je upravo Ulcinj odabran kao lokacija za snimanje filma“, istakao je Petrovci.

Osim njega, od velikih imena koje ćemo imati priliku da vidimo u „Biseru Bojane“ je i sve popularnija Hristina Popović, koja je prvi put za potrebe ovog filma posjetila i naš grad.

„Mi glumci često snimamo u zatvorenim prostorima, bolnicama, zatvorima i uslovima koji i nijesu baš najbolji, međutim ovo što sam ovdje vidjela, Velika plaža i Ada Bojana su zaista predivne. Jako volim Crnu Goru jer na tako malom prostoru možete vidjeti raznoliko prirodne krajeve i svaki je drugačiji od prethodnog“, kazala je Popovićeva.

  • 1

    Radio