Sociale Më shumë

“Globus Art” vazhdon me panaire

Prej tvteuta10:01, 19 Qershor 2019

Pjesmarrja dhe organizimi i panaireve nga shoqata “Globus Art” gjatë gjithë vitit ka qënë mjaft e madhe. Kryetari i kësaj shoqate Ramiz Hajdari lajmëroi panairin “Dani Trešnje” i cili do të mbahet në Mostarit nga data 19 e deri me 21 Qershor. Është ky një panair i cili ka një interesim të madh dhe pjesmarrja në këtë panirë lshtë mjaft domethënëse. Menjëher pas këtij panairi vjen Panairi ndërkombëtarë i Arteve Vizuale, Artizanatit dhe Agrobiznesit “GLOBUS ART” 2019 i cili do të mbahet në Shetitoren e Plazhit të Vogël në Ranë  me datat 22 dhe 23 Qershor nga ora 17:00 e deri në ora 01:00 të mëngjesit.

  • 1

    Radio