Sociale Më shumë

Gjurashkoviq:Më shumë vende pune

Prej tvteuta15:57, 2 Janar 2017

Qytetarëve të Komunës së Ulqinit ju uroj paqe, lumturi dhe begati në familje si dhe shëndet dhe  vende të reja të punës, kurse komunës dhe qytetit të Ulqinit i dëshiroj që të realizohen të gjitha planet dhe investimet në Ulqin, të ndërtohen hotele të reja dhe qytetit të Ulqinit ti kthehet shkelqimi i mëparshëm dhe përsëri ti jetë metropol turistik në Ballkan dhe Evropë, kështu ju uroi Vitin e Ri qytetarëve të Komunës së Ulqinit ne mesazhin e fundvitit për TV Teuta, deputetja e Frontit Demokratik dr.Lilana Gjurashkoviq.

  • 1

    Radio