Kulturë Më shumë

Gjimnazistët nga Tuzi vizituan “Youth Corner”

Prej tvteuta12:44, 8 Janar 2018

Një grup gjimnazistësh nga Tuzi në krye me udhëheqësen e tyre , drejtoreshën e organizatës jo qeveritare “Fëmijet e Malit të Zi” Sabra Deçeviq,  vizituan sot Këndin për të rinj në Ulqin me qellim shkëmbimin e ideve me të rinjtë nga Ulqini të cilët jane aktivist të ketij këndi.

Deçeviq deklaroi për TvTeuta se janë duke punuar në një projekt për krijimin e një klubi për të rinj në Tuz , dhe pervoja e të rinjëve nga Ulqini me “Youth Corner ”  mund të shërbejë për një funksionim të mirë edhe të klubit të të rinjve në Tuz.

  • 1

    Radio