Aktuale Më shumë

Gjimnazistët e Ulqinit në Gjermani

Prej tvteuta16:23, 13 Shkurt 2017

Gjimnazi publik “Vllazërim Bashkim” është duke vazhduar traditën 15 vjecare me shkëmbimin e nxënësve të këtij institucioni me bashkëmoshatarët e tyre nga Gjermania.

Në kuadër të këtij projekti 16 nxënës nga Ulqini, që janë kanditatë potencial për të studiuar në këtë shtet, kanë udhëtuar për në Gjermani. Profesoresha e gjuhës gjermane pranë këtij institucioni Luljeta Haxhibrahimi ,tregon për TvTeuta se qëllimi primar i këtij udhetimi është që nxënësit nga Ulqini të mos e njohin Gjermaninë dhe kulturën gjermane vetëm përmes televizorit dhe internetit, si dhe promovimi i Ulqinit në keto treva.

Ky udhëtim do të zgjase 12 ditë.

  • 1

    Radio