Sociale Më shumë

Gjeloshaj: Do vazhdojmë të kërkojmë komunë të plotë për Malësinë

Prej tvteuta16:36, 25 Nëntor 2015

Deputeti shqiptar në Kuvendin e Malit të Zi Nik Gjeloshaj, deklaroi sot në Kuvendin e Malit të Zi se partitë shqiptare do vazhdojnë të kërkojnë që Malësia të jetë komun si të gjitha tjerat.

Kuvendi sot ka filluar diskutimin në lidhje me propozimin për ndryshimin e ligjit për organizimin territorial, i cili do ti mundësonte Tuzit dhe Gollubovcit statusin e komunave të pavarura në kuadër të kryeqytetit.

Propozuesit nga PDS dhe Partia Boshnjake u shprehen se kjo është zgjidhja më e mirë e mundshme, me të cilën Tuzit i kthehen të drejtat që humbi në vitin 1956.

 

  • 1

    Radio